Coses que encara es veuen pel món

Avui la revista criTeri fa 11 anys…commemorarem aquesta data tan insigne fent una ullada a objectes que, quan aquesta revista va veure la llum, ja estaven desfasats...però que per algun motiu encara són al nostre abast. Aclarim que les fotos han estat preses durant els últims mesos.

1. Filtre antiradiació
Aquesta coberta transparent i lleugerament enfosquida filtrava la radiació emesa per la pantalla de l’ordinador (aquelles amb cul) i protegia així la vista i els òrgans vitals...no fer-la servir era un esport d’alt risc!



 2. Ventalls mítics

Una característica dels ventalls és que només es fan servir, a les nostres latituds, uns pocs mesos a l’any. Després es guarden i fins a l’any vinent...això fa que no tinguin tant de desgast i per tant restin com a testimonis impagables d’èpoques pretèrites...com ara la dels primers Nokia amb pantalla en color que et convidaven a “presumir de mòbil” amb l'avantguarda tecnològica del moment...



3. 1,44 mb molt complidors


Un diskette d’alta densitat té una capacitat d’1,44 mb. Prou com per incloure un projecte final de carrera...ara no donaria ni per a la portada!

Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes