Novetats a inici.info ! ! !


Després de 3 mesos ("pensant") estrenem noves funcions per intentar fer una pàgina d’inici més útil i igual de simple. He preparat uns vídeos musicals molt curts on podeu descobrir les 
principals novetats. No us ho perdeu!

                    www.inici.info

Descarrega vídeos i música de Youtube (actualitzat)

Sense instal·lar cap programa hi ha webs que et permeten descarregar vídeos (mp4) i música (mp3) de Youtube. En ser una web funciona des de Windows, Mac, Linux, iPhone, iPad, Android, etc.


Nota: Ara s'utilitza la web Peggomés ràpida i pràctica. Abans s'utilitzaven dos serveis: per audio la web yotube-mp3 i per vídeo savefrom.



icona+

Hem pensat que era una bona idea aprofitar les icones i donar una funcionalitat extra. Fixa’t en algunes icones que tenen sorpresa!

Nota: La icona+ només està disponible en la versió d'ordenador, en la versió mòbil no hi ha espai per funcionalitats extres tot i que estarem atents al que més s’utilitzi.




Utilitzes Gmail?

Si utilitzes el millor correu electrònic amb inici.info tindràs accés directe a consultar el correu, cercar o redactar un correu nou en un sol clic. També accés al calendari i als contactes.



Llegeix el diari

Hem fet una nova pàgina especial plena de mitjans de comunicació. També s’inclouen mitjans internacionals i si no entens l’idioma de shaskspeare no et preocupis, activa la traducció automàtica.


Siguis ràpid

La icona d’inici.info permet anar a qualsevol web directament si escrivim únicament el seu nom. També funciona amb el teclat pressionant la tecla May (shift) i retorn (enter).

Nota: Sigues ràpid utilitza la funció “avui tinc sort" de Google, si no es troba una pàgina destacada retorna els resultats de cerca.




Si tens idees de com millorar inici.info ens agradaria que ens escrivissis un correu (inici.info@gmail.com) o un tuit (@inici_info). Entre tots podem fer una pàgina d’inici més útil!

Salut i Criteri

Mr.Llaminadures

Més articles llaminers aquí


Share this:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes