Com enviar 500 MB per correu electrònic

A vegades hi ha gent que envia Powerpoints de 10 MB que saturen el correu (no vull mirar malament a ningú). I si volem enviar documents més grans com per exemple un PDF gran, un ZIP amb diversos documents, totes les fotos de les vacances amb resolució, un disc de música, etc. doncs enviar-ho com a fitxer adjunt de correu no és la solució.

Pero existeix una manera de poder enviar el que vulguem fins a 500 MB o 1 GB fàcilment utilitzant pàgines web que ens deixen el nostre fitxer temporalment a la xarxa. A la persona només cal enviar en correu electrònic el link secret als nostres documents. També podem utilitzar el link per enviar-ho per Facebook, Twitter o penjar el link en una web.





1 GB GRATIS DURANT UN MES

Hi ha moltes pàgines i totes funcionen de manera similar, jo últimament utilitzo la web GE.TT que no necessita fer cap mena de registre i et deixa penjar 1GB gratis i et manté el fitxer durant un mes. 
  • La seva web és: http://ge.tt/
  • Està en anglès però és molt senzill. Simplement anem al botó "Select files" i seleccionem tots els fitxers que volem penjar temporalment a la web.



  • Un cop seleccionats els fitxers ens ensenya una barra de progrés (imatge següent). No podem tancar la pàgina fins que s'hagin pujat completament els fitxers!!!












  • Si us fixeu (imatge de sobre) s'ha creat un link que és el que utilitzarem en el correu electrònic. 
  • La persona que rebi el correu farà un clic al link i es podrà descarregar el fitxer directament. Us envio algunes captures:



Si voleu protegir més les vostres dades podeu comprimir-ho tot en un ZIP o un RAR i protegir-ho per contrasenya. I si us registreu a la web podreu entrar als fitxers que heu enviat i un cop la persona s'ho hagi descarregat borrar-ho.


MES COSES
  • Pàgines similars a aquesta que també recomano son: 

                  http://minus.com/
                  https://www.yousendit.com/
                  https://www.wetransfer.com/
  • FOTOS: El més còmode és comprimir totes les fotos que voleu enviar en un ZIP així l'altra persona no haurà de baixar fitxer per fitxer. Tot i que en el cas de les fotos jo normalment les penjo a la web via Picasa; si us interessa podeu llegir Picasa – Compartir la col·lecció fotogràfica.
  • FITXERS PERMANENTS: En el cas que vulguis deixar un fitxer permanentment a la web o tenir un major control del que envies jo utilitzo la carpeta publica del Dropbox. Si un interessa podeu llegir Dropbox - El USB per despistats


Si coneixeu pàgines similars que funcionin bé no deixeu de compartir-les així anem recopilant i si voleu fer qualsevol comentari com per exemple "m'ha agradat molt", "ui em serà molt útil" o el que sigui doncs animeu-vos a comentar. :)

Salut i CriTeri



Es creuers cap as sol ponent semblen uns hotels
que s'han despenjat de sa costa.
...
Iupi
happy
terrasseta,
fora borda,
cap problema,
vuit gin tònics.
...
Es velers sense rumb concret no fan res mal fetperò són un poc sospitosos.
Es creuers en sa nit només fleten s'esquelet de perfil,són mil lamparetes.

Share this:

3 comentaris :

  1. Uix! m'ha interessat molt! jo fins ara feia servir el Dropbox, que per mi ha sigut tota una descoberta, però és veritat que per compartir fitxers amb altres, potser és millor opció aquesta...

    Gràcies per fer-nos internet més fàcil, Mr!
    ESter.

    ResponElimina
  2. Jo sempre utilitzo www.transferbigfiles.com
    És molt semblant a gg.tt però més fàcil de recordar la web.
    Moltes gràcies Mr. Llaminadures
    AdRpas

    ResponElimina

 
Copyright © Revista CriTeri. Designed by OddThemes